Jesustejp fixar allt!

12.06.2015 kl. 20:40

 

Idag har vi fixat på sovrummet och så här ser det ut nu! För det första kom det upp nygamla hyllor och för det andra ville vi åtgärda problemet med två singelmadrasser som glider isär varje natt man sover.

 

Tidigare hade vi spikat upp två trälådor som jag hittade längst in i lidret. Som jag tvättade och tvagade dessa lådor förra året! Ingen hade troligen rört dem på tiotals år och jag skurade och borstade dom så att de kunde bli ett med sovrummet som vi totalrenoverade förra året. Lådhyllorna var dock en provisorisk lösning i väntan på nåt bättre.

 

Detta var alltså lösningen på vårt madrassproblem. Vi får se hur länge jesustejpen håller ihop dem! Om det är något som är irriterande så är det ju faktiskt att falla ner i gropen mellan dom.

Hyllorna används nu för en tredje gång. Först är det min pappa som fyndat dem på löytöpiste på Ikea när jag var liten, sedan har de hängt i ett gästhus i skogen och nu hittade jag dem i min brors gamla lekstuga som i övrigt är full med skrot. Vi skruvade ner dom och nu har de fått nytt liv, för en tredje gång!

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Storgillar detta bloggkoncept! Blir hur kul som helst att följa :)
Emily13.06.15 kl. 11:32
Det gör mig jätteglad att höra :D Är jättepepp på att hålla detta igång också, att fota vad man gör varje dag kräver inte lika mycket huvudbry som att hålla igång min personliga blogg. Där kan jag fila i flera dagar på ett inlägg… haha
13.06.15 11:37
Håller med samma som Emily! Toppen! :)
Sara13.06.15 kl. 18:27

 

 

Hönshuset är byggt på 1940-talet på Stora Ängesön ute i Kimitoöns skärgård i Finland. Huset har hoppat mellan släkterna Söderlund och Söderblom som spenderat somrarna sida vid sida i flera generationer runt "Storfladan" på Ängesön. Efter ett par renoveringar är huset nu beboeligt för mer än bara fjäderfän.

Idag är det Nanó och Jeroen som tar hand om huset.

 

Kategorier

Senaste kommentarer